Despre noi

Despre-noiCine suntem

O initiativa romaneasca, gandita si aplicata in Romania din 2016, in forma conceptului Centru Print. Suntem o echipa mica, de oameni entuziasti, specializati in furnizarea de servicii de printare si multiplicare de documente color si alb-negru, laminare si copertare pentru lucrari de licenta, disertatie, teze etc, scanare, copiere si taiere a documentelor in format mic, de la flyere 1/3A4, la foi antet si mape de prezentare. Oferim, de asemenea, si servicii de creare si executare articole de birotica precum carti de vizita, etichete sau legitimatii.

Intr-o lume in care tehnologia dicteaza performanta unui serviciu, ne-am asigurat ca folosim echipamentele de ultima generatie, servind astfel eficient si garantand rezultate optime.

Onoram comenzi de luni pana vineri si tratam cu seriozitate toate specificatiile dumneavoastra privind serviciile solicitate.

Valorile noastre

Noi consideram ca respectul pentru oameni si mediul inconjurator constituie un aspect fundamental al oricarei afaceri, fiind de asemenea responsabilitatea tuturor celor implicati. In baza acestor principii ne dorim sa fim un suport real pentru mediul economic local romanesc, sa inovam domeniul si sa cream un ambient de afaceri mai sanatos pentru generatiile urmatoare.

Vali Cocis – General Manager

“Exista doua tipuri de oameni care va vor spune ca nu puteti face o diferenta in aceasta lume: cei carora le este frica sa incerce si cei care se tem ca veti reusi”. Ray Goforth

Centru Print